Downdijk

Parkinsoncafe

26 Februari 2016

Parkinsoncafé februari  over valpreventie
Op vrijdag 26 februari 2016 verzorgt Diana van Beek, fysiotherapie, een lezing over valpreventie.
Tijdens de lezing wordt antwoord gegeven op de volgende vragen:
•        Waarom is valtraining zinvol?
•        Waarom vallen ouderen sneller?
•        Wat gebeurt er als ouderen vallen?
•        Wie kan deelnemen aan de valtraining?
•        Kun je zorgen dat je “goed” valt? dat vallen gaat toch veel te snel?
Bovendien wordt een zogenaamde ‘val risicotest’ gedaan.
Steunpunt Parkinson
Ontvangst is vanaf 13.30 uur. U kunt dan terecht voor koffie en thee. Ook het Steunpunt Parkinson is aanwezig om vragen te beantwoorden. Om 14.00 uur start de presentatie. De bijeenkomst vindt plaats in het auditorium van Kempenhof aan de Antwerpsebaan 3 in Valkenswaard. De toegang is gratis en aanmelden is niet nodig. Voor meer informatie kunt u ook kijken op de website www.parkinsoncafevalkenswaard.nl.
Over Valkenhof
Valkenhof is een professionele zorgorganisatie met het hart op de juiste plek. Of het nu bij u thuis is of bij ons: onze medewerkers staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Om goede zorg te leveren, op een gastvrije, gemoedelijke, typisch Brabantse wijze. ‘Zorg met ’n zachte g’ noemen we dat.
U kunt bij ons terecht voor verpleging, verzorging, thuiszorg, huishoudelijke zorg, dagopvang en revalidatietherapie op diverse locaties in de regio Valkenswaard en Leende. Daarnaast bieden we onder de naam Gezondheidscentrum Valkenhof behandeling en begeleiding op het gebied van fysiotherapie, ergotherapie, diëtetiek, logopedie, psychologie, maatschappelijk werk en ouderengeneeskunde.
Valkenhof draagt ook bij aan het verhogen van het welzijn van ouderen in de regio, zowel voor bewoners als omwonenden van onze locaties. We bieden een groot scala aan activiteiten op sociaal-cultureel gebied, zoals zang-, schilder- en kooklessen. Vanuit ons culinair centrum verzorgen we maaltijden voor onze eigen grand cafés, eetpunten in de regio en tafeltje-dekje bij de mensen thuis.
Algemene voorwaarden  |   Copyright © 2024 Stichting JBFilm.nl
Copyright © 2024 Stichting JBFilm.nl
Webdesign & CMS by Downdijk